Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Siły Nad Przyrodzone"

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, wierzycie w siły nadprzyrodzone? Coś typu "przepowiadanie przyszłości, "telekineza" i wiele, wiele więcej?

Ja uważam, że te nie które to są bujdy...

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

to leci tez na pulsie w niedziele :D ale gostek jest dobry

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

W telekinezę i siłę psi nie wierzę. Bardziej przekonuje mnie świadome śnienie i OOBE.

Wierzę też w vampiry energetyczne, mam nawet jednego w domu :D

W duchy jakoś ciężko mi uwierzyć :P

Najbardziej przekonującą rzeczą do tej pory jest moja potęga podświadomości czyli jeśli masz jakieś marzenie i skupiasz się na nim dość mocno to możesz mi wierzyć że to marzenie się spełni. ;)

@edit

Aaaa bym zapomniał, wierzę w klątwy i lepiej nie rzucać słów na wiatr szczególnie że dana klątwa wraca do ciebie.

Może to dla was wydawać się śmieszne ale moja prababka, babka, ciotka wróżą z kart i z pokolenia na pokolenie tego nauczają ja akurat się w to nie pakuje bo karty mnie nie interesują ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

W telekinezę i siłę psi nie wierzę. Bardziej przekonuje mnie świadome śnienie i OOBE.

Wierzę też w vampiry energetyczne, mam nawet jednego w domu :D

W duchy jakoś ciężko mi uwierzyć :P

Najbardziej przekonującą rzeczą do tej pory jest moja potęga podświadomości czyli jeśli masz jakieś marzenie i skupiasz się na nim dość mocno to możesz mi wierzyć że to marzenie się spełni. ;)

@edit

Aaaa bym zapomniał, wierzę w klątwy i lepiej nie rzucać słów na wiatr szczególnie że dana klątwa wraca do ciebie.

Może to dla was wydawać się śmieszne ale moja prababka, babka, ciotka wróżą z kart i z pokolenia na pokolenie tego nauczają ja akurat się w to nie pakuje bo karty mnie nie interesują ;)

O kurwa już wiem co wysysa tak prąd z mojego laptopa!;o . OOBE wierze i LD to samo :< voo-doo,do reszty jakoś nie jestem przekonany.Wg ide dziś wpierdalać czosnek musze odstraszyć tego chuja aa sry wampira ;d

Opublikowano

Chodzi o twoją energię - twój nastrój, siłę witalną etc.

Np masz zajebisty humor, spotykasz takiego vampira i już nagle jesteś przygnębiony, wkurwiony nic ci nie sprawia przyjemności. Takich ludzi lepiej omijać z daleka i trzymać się tych pozytywnych, aktywnych ;)

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

To trzymajcie sie mnie xD

aktywny- w jeden sposob :3

pozytywny-zawsze xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ja tam wierze, sam doświadczyłem niektórych rzeczy nadprzyrodzonych :>

@Papa Smurf

jak się umiejętnie rzuci klątwę to nie wróci ;)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

UP a jakie moce nadprzyrodzone doswiadczyles xD

Opublikowano

różne :D tak wgl to się tym zajmuje B)

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

nie zwiazane troche pytanie

raeven dlaczego dajesz sobie sam plusy drugim kontem :D ??

Opublikowano

@up.

hym?.

mam tylko jedno konto. ;)

jak już piszesz offtop to napisz później na temat, albo na PW pisz.

@. mam nick Reaver

@topic

Papa Smurf - też dobre. ;>

Je się jeszcze z takim "wampirem" nie spotkałem. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ja wierze, kurwa ogarnijcie taka sytuacje:

Wracam z babka z rorat nad ranem, i kurwa do mnie jest na ulice taki wjazd pod gore i na zakrecie cos babce skoczylo na plecy, nie widzialem nic praktycznie bo ciemno jak w dupie po roratach (u nas na 5:15), i sie zaczela rzucac cala po drodze, ja probowalem jej "to" zdjac ale tam niczego nie bylo, to sie pytam o co chodzi a ona mowi "cos mam kurwa na plecach" no i chuj pomyslalem ze se jaja robi az sie przewrocila zaczela wyklinac "chuju spierdalaj szubrawcu" i zeszlo, co to bylo?

Do tej pory, zostaje to niewyjaśnione...

@Reaver

Kazanie na roratach, co ksiadz dopierdolil chyba z 25 minut to byl horror :(

logo_black3.png

Opublikowano

ja nie wierze w nic z tych rzeczy . w duchy , wampiry i moce nadprzyrodzone , jak dla mnie to jest nielogiczne a najsilniejszą rzeczą na świecie jest nauka ; > (dżołk chodziło mi raczej o itemshop w metinie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...